17 mei 2022 

Kaartverkoop is begonnen

Ruim een maand geleden besloot ik om een nieuw initiatief te starten: mijn iconen beschikbaar maken voor ieder, die zich door iconen aangetrokken voelt.

De aanleiding was de reactie op mijn laatst verkochte icoon.

In februari j.l. stuurde ik de Eleousa naar Marina in Engeland. Tot nu toe heb ik mijn iconen meestal persoonlijk afgeleverd. Ja, ook die in Cyprus! Dus dat was wel even spannend. 

Nu weet ik ook hoe ik zo'n icoon veilig moet verpakken om die onbeschadigd over zee te krijgen. Aan deze icoon was ik 5 jaar geleden begonnen en al die jaren stond ze me van ergens in mijn keuken aan te kijken. En ik merkte dat ik, ook toen ze echt klaar was, toch een beetje het vertrek uitstelde. Met name ook, omdat ze in een doos gestopt moest worden.  

Enfin, Marina's reactie was overweldigend en dat vertelde ik aan een vriend, die zei: 

Je zou met jouw talent toch eigenlijk rijk en beroemd moeten zijn.

En ja, dat was ik met hem eens. Vooral wil ik dat mijn iconen "beroemd" zijn. 

Mijn belemmering zat in het gegeven dat het proces van icoon schilderen een langzaam proces is. En daarbij komt dat ik ook niet bepaald de snelste ben. ;-) Toch liet het me niet los en ik bleef denken over hoe ik dat zou kunnen oplossen. Ik heb daar al vaker aan gedacht en nu denk ik: 

Hoe is het mogelijk dat ik hier niet eerder op gekomen ben? 

Ik ging meteen tot actie over. Ik heb een goed werkende drukkerij gevonden. En de eerste serie kaarten besteld, die op vrijdag 13 mei '22 geleverd zijn. En ze zijn echt prachtig!

Het icoon schilderen begon ooit als ontspanning naast het werk in mijn praktijk. Misschien had ik het te druk om hier eerder serieus over na te denken, maar ik vond nu dat dit niet langer kon wachten. Dus de afgelopen weken heb ik de kaarten ontworpen en de voorwaarden geschapen, waardoor mijn iconen zich makkelijker kunnen gaan verspreiden, zodat meer mensen ze kunnen hebben en ervaren. Ze zijn nu direct online te bestellen op jouwicoon.nl.

En ik ben er blij mee! Jij ook?Reactie plaatsen
17 mei 2022 

Kaartverkoop is begonnen

Ruim een maand geleden besloot ik om een nieuw initiatief te starten: mijn iconen beschikbaar maken voor ieder, die zich door iconen aangetrokken voelt.

De aanleiding was de reactie op mijn laatst verkochte icoon.

In februari j.l. stuurde ik de Eleousa naar Marina in Engeland. Tot nu toe heb ik mijn iconen meestal persoonlijk afgeleverd. Ja, ook die in Cyprus! Dus dat was wel even spannend. 

Nu weet ik ook hoe ik zo'n icoon veilig moet verpakken om die onbeschadigd over zee te krijgen. Aan deze icoon was ik 5 jaar geleden begonnen en al die jaren stond ze me van ergens in mijn keuken aan te kijken. En ik merkte dat ik, ook toen ze echt klaar was, toch een beetje het vertrek uitstelde. Met name ook, omdat ze in een doos gestopt moest worden.  

Enfin, Marina's reactie was overweldigend en dat vertelde ik aan een vriend, die zei: 

Je zou met jouw talent toch eigenlijk rijk en beroemd moeten zijn.

En ja, dat was ik met hem eens. Vooral wil ik dat mijn iconen "beroemd" zijn. 

Mijn belemmering zat in het gegeven dat het proces van icoon schilderen een langzaam proces is. En daarbij komt dat ik ook niet bepaald de snelste ben. ;-) Toch liet het me niet los en ik bleef denken over hoe ik dat zou kunnen oplossen. Ik heb daar al vaker aan gedacht en nu denk ik: 

Hoe is het mogelijk dat ik hier niet eerder op gekomen ben? 

Ik ging meteen tot actie over. Ik heb een goed werkende drukkerij gevonden. En de eerste serie kaarten besteld, die op vrijdag 13 mei '22 geleverd zijn. En ze zijn echt prachtig!

Het icoon schilderen begon ooit als ontspanning naast het werk in mijn praktijk. Misschien had ik het te druk om hier eerder serieus over na te denken, maar ik vond nu dat dit niet langer kon wachten. Dus de afgelopen weken heb ik de kaarten ontworpen en de voorwaarden geschapen, waardoor mijn iconen zich makkelijker kunnen gaan verspreiden, zodat meer mensen ze kunnen hebben en ervaren. Ze zijn nu direct online te bestellen op jouwicoon.nl.

En ik ben er blij mee! Jij ook?Reactie plaatsen