Bedankt, maar wacht nog even!

Je hebt je aangemeld om mijn video te bekijken, waarin ik je laat zien hoe ik ambachtelijk icoonschilder werd. Binnen enkele minuten ontvang je een email met een link naar die video. In de video vertel ik je ook dat ik het zo jammer vond dat mijn iconen voor slechts een beperkt aantal mensen beschikbaar waren. Dus daar heb ik wat aan gedaan. NU zijn ze ook als kaarten verkrijgbaar. Als je ze mooi vindt kun je ze direct bestellen en ik betaal tijdelijk de verzendkosten voor je!

Stuur eens een engel, bengel!

Laat iemand weten dat je aan ze denkt met een icoonkaartje

Wil je rust in de tent?

Een icoon die bij je past brengt rust in jouw woon- of werkruimte.

Het is heel persoonlijk

Het gevoel dat een icoon je geeft is heel persoonlijk, los van wat je gelooft.

Je blijft ernaar kijken

Je kijkt ernaar en het is net of ze ook naar jou kijken. Zelfs als je niet kijkt.

Mooie iconen verdienen goed papier

  • Hoge kwaliteit afdrukken op milieuvriendelijk papier
  • En bij iedere kaart krijg je de juiste maat (biotop) enveloppe
  • Stralende afbeeldingen die iets toevoegen aan je woon-, werk- of slaapplek
  • Zo'n kaartje doet wonderen als iemand een oppeppertje nodig heeft
  • Al mijn kaarten zijn eigen ontwerp en worden door ons naar je toe gestuurd
  • Bespaar je de kitsch en kies voor een origineel icoon
  • Iconen doen hun werk, ongeacht of je wel religieus bent of helemaal niet
  • Keuze uit diverse afbeeldingen van de originele iconen

3000+

tekeningen, portretten, schilderijen en andere dingetjes gemaakt
25+
ambachtelijke originele iconen  met natuurlijke materialen 'geschreven'
10+
jaren traditionele technieken met tempera en natuurlijke medium en lijm

40+

jaren verdieping in mythologie, religie, sagen, legendes en mythologische personages

Blij met een icoon

Welke icoon kies jij?

Afhankelijk van de drukte in mijn dagelijkse praktijk en gezin schilderde ik het ene jaar meer dan het andere. Tot ik een paar jaar geleden gegrepen werd door de aantrekkingskracht van iconen en besloot me het eeuwenoude ambacht van iconen 'schrijven' eigen te maken. 

Uit pure fascinatie begon ik ermee, gewoon voor mezelf. Maar mensen die ze zagen werden er door geraakt en wilden ze hebben. Dus ging ik ook iconen verkopen. Omdat het maken van een icoon langzaam gaat zal het nooit een grote productie worden. Maar nu heb ik kaarten ontworpen, zodat meer mensen mijn iconen kunnen hebben. Welke trekt jou aan?

Bestel maar snel, want tijdelijk betaal ik alle verzendkosten!

Set 1

Set van 10 kaarten: 

3 x Michael (2e)

3 x Gabriël (2e)

3 x Maria Magdalena (1e)

1 x drieluik

+ 10 enveloppen

+ inclusief BTW 

+ GRATIS verzending

€ 17,-

Set 2

Set van 10 kaarten:

5 x Michael (1e)

5 x Gabriël (1e)


+ 10 enveloppen


+ inclusief BTW 

+ GRATIS verzending

€ 17,-

Set 3

Set van 6 vierkante kaarten:

2 x rode Eleousa (1e)

2 x oranje Eleousa (2e)

2 x blauwe Eleousa (3e)

+ 6 bijpassende vierkante enveloppen


+ inclusief BTW 

+ GRATIS verzending

€ 17,-