Set nr. 1

Maria Magdalena te midden van de aartsengelen Gabriël en Michael

Set 1 bevat 3 x 3 + 1 kaarten + 10 enveloppen

Ik heb al heel wat iconen gezien, maar ik ken nog geen andere icoon met zulke prachtige, bijna hemels heldere kleuren en het zuiverste goud. Mijn God, die vleugels van de aartsengelen! Het geestelijke zeegroen van de gewaden van de beide aartsengelen wordt nog versterkt door het oranjerode gewaad van Maria Magdalena. Iedereen die voor het eerst bij mij binnen komt loopt gelijk naar deze icoon. Werkelijk respect, respect, respect.
Frank van Rooij - Voorschoten

Deze icoon is eigenlijk onbetaalbaar

"Iedereen die bij mij binnen komt loopt

gelijk naar deze icoon"

Dit drieluik maken was een heerlijk avontuur

Het maken van dit drieluik was een heerlijk avontuur, van begin tot eind. Ik zaagde de planken en prepareerde ze. Ik heb er uren, dagen, weken, maanden aan geschilderd. En tenslotte maakte ik een frame en bekleedde de plank daaronder met blauw fluweel. Alle details heb ik zelf bedacht en uitgevoerd. 

Een paar maanden nadat ik klaar was schrok ik op een stille avond van een enorme dreun in huis. Ondanks de zegeningen was het hele geval van de muur gestort en lag in stukken op de grond. Leermomentje! Gelukkig waren de iconen zelf niet beschadigd. Het  frame heb ik opnieuw in elkaar gezet en deze keer bevestigd met metaaldraad in plaats van touw. 

Vind jij ze mooi? Bestel dan nu set 1

22,50
17,-

Set van 10 icoon kaarten (10 x 15)

+ 10 bijpassende (biotop) enveloppen

Stuur een icoonkaart met lekker veel goud naar je beste vriend of je liefste zus.

Of zet er thuis één op je schoorsteenmantel of op het prikbord in de keuken.

En komt daar dan nog € 4,10 verzendkosten bij? Nee joh, die betaal ik vandaag!