Jouw icoon op canvas

Snel te leveren en sommige mensen vinden het 

net zo mooi als een origineel icoon.

 

3000+

tekeningen, portretten, schilderijen en andere dingetjes gemaakt
25+
ambachtelijke originele iconen  met natuurlijke middelen 'geschreven'
10+
jaren traditionele technieken met tempera en natuurlijke medium en lijm

40+

jaren verdieping in mythologie, religie, sagen, legendes en mythologische personages

Informatie over het canvas binnenkort

Canvas is ook mooi. Ik ben nog aan het onderzoeken hoe dit het beste en mooiste te ontwerpen valt. Bij een icoon heb ik een plank als basis. Ik kies een plank die mooi van formaat is en die lekker aanvoelt.

Maar bij het kiezen van een canvas doek heb ik iets meer rekening te houden met formaten, die er al zijn. En dat betekent dat ik moet gaan bekijken per icoon wat ik doe met de randen en de opschriften, want dat moet wel kloppen, vind ik. Niet dat je links wel een stuk 'lijst' hebt en rechts niet. Of dat de geschilderde tekst ongelijk verdeeld wordt.

Kortom, nog een interessant project, dat iets meer tijd vraagt, voordat ik het hier presenteer. Maar dat gaat natuurlijk ook mooi worden.